Preloader image
Title Image

Wat ik voor jou kan doen

van training tot individuele begeleiding

Wat ik voor jou kan doen

Herkenbaar?

 

Ze luisteren gewoon niet…Ik moet alles drie keer zeggen…Steeds weer hetzelfde conflict…Mijn kind is zo angstig…Wat kan ik doen?…Druk druk druk, hoe krijg ik wat meer rust in huis?…Soms voel ik me zo schuldig….

Herkenbaar? Deze ‘hartenkreten’ komen van ouders zoals jij. Gewone ouders die hun best doen om hun kinderen een gezonde basis te geven voor de toekomst. Zonder de hulp van een ‘Nanny’ of Opvoedkundig bureau. Ouders die zich soms ook afvragen: “Wat gebeurt hier nou? Had ik dit anders kunnen doen? En hoe dan?” Communicatie is het sleutelwoord. Meer kennis op dit gebied zorgt voor meer keuzemogelijkheden, meer zelfvertrouwen en rust.

 

Met Opvoeding & Co wil ik ouders meenemen op het pad van effectieve communicatie. En, als je durft… op het pad van communicatie met jezelf. Je leert de valkuilen herkennen en ervaart hoe het anders kan: Beter, effectiever, met minder strijd en meer begrip voor elkaar. We maken gewoon helder wat wel werkt in de opvoeding, zodat ouder en kind elkaar beter begrijpen en nog meer van elkaar kunnen genieten. Bekijk hieronder het complete aanbod aan mogelijkheden. Maatwerk is altijd bespreekbaar!

Alle geplande activiteiten in een overzicht? Bekijk dan snel de agenda!

Agenda
Duidelijk

Kom kennis maken en raak geïnspireerd.

 

informatiebijeenkomst
Persoonlijk

Haal alles uit je zelf.

individuele begeleiding
Samen

In een groep met andere ouders of met een team.

groepstraining
Op locatie

Op aanvraag voor ouders en/of professionals.

workshop
Poppetje-boos-kl
Poppetje-lach-kl
poppetje-blij-kl