Preloader image
Title Image

Ouders over Opvoeding & Co

Aanbevelingen
Dit zeggen ouders over Opvoeding & Co

Natuurlijk ben je benieuwd wat anderen vinden van Opvoeding & Co. Hier lees je het en ook waarom ze Opvoeding & Co aanbevelen.

Door het volgen van deze cursus heb ik geleerd op een andere manier naar mijn kind te kijken. Omdat ik nu vaak weet welke gedachte er achter bepaalde gedragingen van mijn kind schuilt kan ik hier beter mee omgaan. Ook heb ik mezelf beter leren kennen en weet ik nu waarom ik op een bepaalde manier op mijn kind reageer. Ik heb geleerd kritischer naar mezelf te kijken en mezelf af te vragen welke waarden en normen ik mijn kind daadwerkelijk wil bijbrengen....vanuit mijn eigen hart en niet omdat de buitenwereld dit van mij verlangt.
Brigitta

 

Na de eerste kennismakingsbijeenkomst was ik helemaal enthousiast. Zoveel dagelijkse voorbeelden die ik herkende, dingen waar ik zelf telkens tegenaan liep. Elke gedrag is erop gericht om iets goeds voor jezelf te bereiken… Je wilt niet weten hoe vaak die zin elke dag in mijn hoofd terug komt. Doordat ik dat nu weet merk ik dat ik mijn eigen gedrag naar mijn kind verander. Ik boek eerder resultaat.
Bethanie

 

Opvoeding van mijn kinderen is soms moeilijk en dan weet ik niet meer wat ik moet doen. Na het volgen van de opvoedingscursus van Jantina, voel ik me sterker als hun moeder.
Loreen
De training was met een lach en een traan. Jantina vroeg vaak iets verder door dan je zou willen, maar daardoor kwam je wel tot de oplossing.
Gertine
Het verrassende van de training vond ik dat je het voornamelijk bij jezelf moet zoeken Als iets niet helemaal lekker loopt in de opvoeding. Jantina liet ons zelf zoeken naar de antwoorden en oplossingen. Doordat ze de goede vragen stelde kwamen de antwoorden vanzelf.
Nancy
Ik heb hier niet alleen zelf veel aan gehad, maar ook ons gezin heeft veel aan alle tips gehad. Vooral de kinderen zie je bij de eerste veranderingen al positief reageren. Blijven aanpassen van je communicatie en je reactie.
Sabrina
Ik problemen met de opvoeding van mijn twee meiden?….dan zeg ik volmondig nee. In de opvoeding loop ik wel tegen situaties aan die soms  irritaties en boosheid bij mij met zich meebrengen. Dit kost negatieve energie en dat heb ik liever niet. Via via kwam ik in contact met Jantina en volgde een live training bij haar. In een aantal bijeenkomsten geeft zij inzichten hoe je anders met je kind kan communiceren en houdt zij een spiegel voor wat het effect is van je eigen communicatie. Tevens kreeg ik een stukje bewustzijn wat ik als opvoeder wil meegeven aan mijn kinderen en hoe ik dat kan bereiken. Practice what you preach! Een aanrader voor een ieder die met opvoeden te maken heeft.
Ellen
Als moeder van twee hele lieve en ondeugende knullen van 3 en 4 jaar en in verwachting van een 3e knul, heb ik wel eens het gevoel dat ik er niet uit kom en dat het mij te veel wordt... Ik besloot een paar bijeenkomsten bij te wonen van Jantina. Deze avonden hebben mij geleerd waar mijn problemen en zorgen  liggen en hoe ik beter met mijn kinderen kan communiceren. Hoe ik negatieve woorden kan omzetten in positieve. Er is meer rust en minder chaos wanneer ik bepaalde technieken en tips van Jantina gebruik. Aan het eind van elke bijeenkomst voel ik keer op keer weer een “boost” ... het geeft mij hoop en vertrouwen dat het goed is en goed komt."
Elisabeth