Preloader image
Title Image

Over Opvoeding & Co

zodat je weet wie ik ben

Eerst een doel vaststellen

dan weet je waar je heen wilt…

 

 

Ja, dat klinkt als een open deur

Toch is het vaak zo dat we ons doel helemaal niet, of niet helder voor ogen hebben. We zijn dan als een dobberend bootje op zoek naar een vuurtoren. En… om meer in deze tijd te blijven… aan een navigatiesysteem heb je ook niets als je geen adres kunt invullen. Het Doel dus…

 

Zin om mee te gaan op ontdekkingsreis? Stap in zou ik zeggen. De kosten? Alleen jouw oprechte belangstelling, nieuwsgierigheid en wat tijd. Dat is alles. Dit is mijn cadeautje van mij aan jou. Want bewuste ouders voeden de bewuste volwassenen van morgen op. En daarmee maken we de wereld een stukje mooier. En die bijdrage lever ik graag op mijn manier…precies…vrijheid. Kom, dan gaan we alvast antwoorden ontdekken op deze vragen.

 

  • Wat wil ik bereiken in de opvoeding van mijn kind? Mijn kind, die de wereld van morgen vorm gaat geven.
  • Welke waarden wil ik overdragen aan mijn kind?
  • Hoe formuleer ik een doel zodat het effectief is?
Gratis e-magazine & blogs
De trainer

 

Trainer & opvoedcoach

Jantina Kautz, initiatiefnemer van Opvoeding & Co, is trainer en opvoedcoach.

de trainer
Doel & visie

 

Wat Opvoeding & Co wil bereiken

Opvoeding & Co wil een plek zijn waar opvoeders zich kunnen ontwikkelen.

doel & visie
Aanbevelingen

 

Ouders over Opvoeding & Co

Hier kun je lezen wat andere ouders over Opvoeding & Co zeggen.

Aanbevelingen